Eerste afspraak / jaarlijkse controle

Voor een eerste biomechanisch onderzoek (duur één uur tot anderhalf uur) breng je dit alvast mee:

  • korte sportieve broek (tot boven de knieën)
  • 2 à 3 paar gesloten schoenen, sport- en werkschoenen
  • medisch onderzoeks- en/of operatieverslag (eventueel opvragen via de huisarts of specialist)
  • medische beeldvorming zoals RX-foto's, echografie,... (indien je hierover beschikt)
  • identiteitskaart klaar houden voor ID reader
  • een biomechanisch onderzoek kost 75 euro, een jaarlijkse controle 38 euro. Afrekenen kan met cash, via gsm MobilePay. Of installeer nog payconiq (ING, Belfius, KBC,...)  op je gsm, dat werkt snel en gemakkelijk. 

Alleen Partena  voorziet terugbetaling van de zolen. Dit breng je mee bij het afhalen van de zolen: document voor "tegemoetkomening podologische zolen" afprinten van de site en meebrengen zodat wij het met plezier kunnen afstempelen. Voor deze patiënten is 50 euro terugbetaling per paar zolen voorzien per jaar. 

Wij stellen het ten zeerste op prijs dat de voeten proper gewassen zijn bij aanvang van het onderzoek!

Afspraken en info

Voor alle afspraken: 09 375 35 07

Afspraken kunnen gemaakt worden tijdens de openingsuren, zie schema praktijkbezetting. Tijdens de schoolvakanties kan deze regeling wijzigen! Zie vakantieregeling.

Annulatie van afspraken graag 24 u op voorhand! Zo niet wordt het voor ons onmogelijk om onze agenda te plannen. Voor laattijdige en niet geannuleerde afspraken wordt bij de volgende afspraak de helft van de consultatie aangerekend.

Bij het uitvoeren van bepaalde technieken zijn wij niet altijd in staat de telefoon op te nemen, gelieve dan na een half uurtje opnieuw contact op te nemen. Onze excuses hiervoor.

Vakantieregeling

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Top