Eerste afspraak

Voor een eerste biomechanisch onderzoek (duur één uur tot anderhalf uur) breng je dit alvast mee:

  • korte sportieve broek (tot boven de knieën)
  • 2 à 3 paar gesloten schoenen, sport- en werkschoenen
  • medisch onderzoeks- en/of operatieverslag (eventueel opvragen via de huisarts of specialist)
  • medische beeldvorming zoals RX-foto's, echografie,... (indien je hierover beschikt)
  • een biomechanisch onderzoek kost 75 euro. Geen bancontact of overschrijving. Afrekenen kan met cash, via gms Mobile of bancontact-app op GSM. Of installeer nog payconiq (ING, Belfius, KBC,...)  op je gsm, dat werkt snel en gemakkelijk. 
  • voor patiënten die aangesloten zijn bij CM: briefje van de (huis)arts met daarop vermelding "podologische zolen" (geeft recht op terugbetaling) meebrengen bij het afhalen van de zolen! Document "podologische zolen" op de site van CM te vinden, thuis afprinten, zoveel mogelijk invullen en meebrengen bij het afhalen van de zolen.
  • voor patiënten aangesloten bij Partena: document voor "tegemoetkomening podologische zolen" afprinten van de site en meebrengen. Geen doktersvoorschrift nodig. 

Wij stellen het ten zeerste op prijs dat de voeten proper gewassen zijn bij aanvang van het onderzoek!

Afspraken en info

Voor alle afspraken: 09 375 35 07

Afspraken kunnen gemaakt worden tijdens de openingsuren, zie schema praktijkbezetting. Tijdens de schoolvakanties kan deze regeling wijzigen! Zie vakantieregeling.

Annulatie van afspraken graag 24 u op voorhand! Zo niet wordt het voor ons onmogelijk om onze agenda te plannen. Voor laattijdige en niet geannuleerde afspraken wordt bij de volgende afspraak de helft van de consultatie aangerekend.

Aangezien onze nieuwe collega Stijn Rosseel onze ploeg komt versterken, kunnen wij op korte termijn afspraken geven, ook 's avonds. 

Bij het uitvoeren van bepaalde technieken zijn wij niet altijd in staat de telefoon op te nemen, gelieve dan na een half uurtje opnieuw contact op te nemen. Onze excuses hiervoor.

Vakantieregeling

Michaël de Geyter neemt verlof van dinsdag 24/07/2018 tot en met dinsdag 14/08/2018. Dinsdag 21 augustus is hij terug paraat!

Els Pauwels neemt verlof op dinsdag 28 augustus. 

Donderdag 30 augustus is de praktijk gesloten. Stijn Rosseel en Lore Hoornaert zijn afwezig. 

Lore Hoornaert neemt verlof van maandag 20/08/2018 tot en met vrijdag 31/08/2018 en doet geen avondconsultaties in de maanden juli en augustus 2018. 

 

 

 

 

 

 

 


Top